14 jarig meisje naakt teruggevonden te Rotterdam

Het 14 jarige meisje was in 2011 weggelopen uit een Twentse jeugdinrichting. De politie kon haar lokaliseren doordat ze contact maakte met haar Hyves-pagina. Het gebruikte IP-adres kwam uit bij een woning in Rotterdam-Noord waar ze naakt onder een deken werd aangetroffen.
tumblr_llnsh8PKbA1qiseh8o1_500_large

Het getraumatiseerde slachtoffer melde dat ze door weer andere mensenhandelaren in de prostitutie is gebracht.

Tegen de 43 jarige Fernando R eist justitie eist 6 jaar cel voor mensenhandel en seksueel misbruik. De verdachte zocht via seksadvertenties klanten voor haar, inde het geld en bracht haar naar verschillende locaties voor klanten. De woning waar het meisje is gevonden is van de vriendin van Fernando, tegen haar eist justitie 8 maanden, voor het onderdak verschaffen aan een minderjarige. Tegen een 46 jarige klant John B uit Dordrecht is 2 jaar geëist. Verder zijn er nog 3 verdachten uit Rotterdam opgepakt Samuel H, Romeo H en de broer Michael H waar verschillende aanklachten tegen zijn, mensenhandel, kindermisbruik, cokesmokkel en een overval.

De uitspraak is over twee weken.

Posted in Mensenhandel, Misbruik, Nieuws
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*