Tien jaar cel voor loverboy uit Eindhoven

EINDHOVEN – Een 28-jarige Eindhovense loverboy is woensdag door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Hij heeft vijf vrouwen uit Eindhoven en Helmond gedwongen zich te prostitueren in seksclubs en achter de ramen.

De man onderhield op slinkse wijze een liefdesrelatie met de kwetsbare vrouwen en beloofde het geld dat ze verdienden voor hen te sparen voor een gezamenlijke toekomst. De vrouwen zagen echter niets terug van het geld, omdat de loverboy het zelf opmaakte aan zijn kostbare levensstijl, zoals dure kleren en gokken. Bij zijn mishandelingen dwong hij één van zijn slachtoffers zijn naam in haar nek te laten tatoeëren.

Tegen de man was zes jaar en tbs geëist. De rechtbank legde echter geen tbs op, maar een langere gevangenisstraf omdat hij weliswaar een persoonlijkheidsstoornis heeft, maar volledig toerekeningsvatbaar is.

De loverboy is eerder veroordeeld voor mensenhandel en de rechtbank acht de kans op herhaling groot. Hij moet zijn slachtoffers schadevergoedingen betalen van in totaal 88.925 euro.

In dezelfde zaak veroordeelde de rechtbank drie andere loverboys van 26, 23 en 21 jaar oud tot celstraffen van 30 maanden, 24 maanden en 20 maanden. Ook zij dwongen hun slachtoffers geld voor hen te verdienen in de prostitutie.

Posted in Loverboys, Nieuws, Opgepakt
Tags: , , , , , , ,
1 Reactie op “Tien jaar cel voor loverboy uit Eindhoven
  1. Sabrina D. schreef:

    Waaauw, serieus.. dat er zulke mensen op de wereld bestaan.
    Ik zou ze castreren en langzaam elke dag een stukje van zijn lichaam afsnijden.
    Opsluiten en nooit meer naar om kijken…
    Maarja… dan maar tien jaar gevangenisstraf en een schadevergoeding van 88.925… pff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*