Lover or Loser

De stichting zal medewerking geven aan de theatertour van Lover or Loser.

Na veel voorstelling zal de Stichting aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of mensen verder op weg te helpen.

Verhaal

Lover of Loser, gebaseerd op het bekende boek van Carry Slee, is de eerste interactieve musical ter wereld, met choreografie van Dan Karaty (So You Think You Can Dance) en muziek van Fouradi

De vijftienjarige Eva heeft problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat.

Het boek Lover of Loser van Carry Slee was eerder als bioscoopfilm te zien en nu komt Lover of Loser als interactieve musical naar de theaters. In het boek bepaalde de lezer de afloop van het verhaal door te kiezen, nu bepaalt het publiek in de theaterzaal hoe de voorstelling verloopt! Mét choreografie van Dan Karaty, speciaal voor Lover of Loser ontwikkeld.

Credits

Naar het boek van: Carry Slee | Script: Marc Veerkamp | Muziek: Brahim Fouradi & Fons Merkies | Regie: Benno Hoogveld | Choreografie: Dan Karaty | Lichtontwerp: Uri Rapaport | Geluidsontwerp: Marc Baijens | Technische Supervisie: Peter Peereboom | Casting: Merel Ooms, De Castingbrigade | Productieleider: Lisette Koperdraat | Uitvoerend Producent: Michiel Morssinkhof | Producent:
Rob Ytsma

Website

www.leftheater.nl

Facebook

www.facebook.com/leftheater.nl

Twitter

www.twitter.com/#!/leftheater

 

Posted in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*