Nieuwe ontwikkelingen Stichting

De stichting is sinds 2007 actief om meer mensen bewust te maken van loverboy praktijken maar ook om ouders en slachtoffers hulp te bieden. Langzaamaan is de stichting steeds groter geworden en is de stichting ook door middel van financiële bijdrage slachtoffers op gaan vangen. Nu is de opvang behoorlijk te klein geworden en gaat de opvang naar een groter pand toe. Tevens zal in oktober de stichting een eigen kantoorpand krijgen. Daarin zullen er ook thema avonden, trainingen en lotgenotenavonden gegeven kunnen worden.

Via de site zult u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen en leuke berichtjes. Ook zal dit op Twitter geplaatst worden.

Posted in Sponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*