Vermiste Sheryll mogelijk in Den Helder

BOSKOOP – De 14-jarige vermiste Sheryll Ketting uit Boskoop zou mogelijk in Den Helder zijn. Het meisje wordt sinds zondag 12 augustus vermist. Zij keerde na haar verlof van een gesloten inrichting in Nijkerk niet meer terug. Het NHD meldt, dat er nu van meerdere kanten aanwijzingen binnen komen dat het meisje in Den Helder zou zijn.
Haar moeder vreest dat Sheryll in handen is gekomen van een loverboy. De jongen waar zij vermoedelijk van in gezelschap is zat in dezelfde crisisopvang als Sheryll. Zij was hier opgenomen omdat ze eerder slachtoffer is geweest van loverboy.Weet jij meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Posted in Nieuws, Vermist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*