Loverboy veroordeeld na slechts 11 jaar….

ARNHEM – De rechtbank in Arnhem heeft woensdag een 32-jarige loverboy veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf voor mensenhandel. Volgens de rechter is bewezen dat hij een vrouw van oktober 2000 tot maart 2001 heeft gedwongen tot prostitutie. Het misbruik vond onder meer plaats in Culemborg.

Het slachtoffer werd verliefd op de man. Later maakte hij misbruik van die situatie en werd ze gedwongen tot prostitutie. Ook werd het slachtoffer zwaar mishandeld. Zo werd haar keel dichtgeknepen en werd ze bedreigd met een stroomstootwapen. De loverboy bond haar vast om te voorkomen dat ze weg zou lopen.

De man vertelde haar ook dat hij niet zonder haar kon, zodat het slachtoffer elke keer weer bij hem terug kwam. Het slachtoffer vertelde dat ze zeven dagen in de week moest werken. Daarmee verdiende ze ongeveer 1000 gulden per dag, dat allemaal door de man werd opgeëist.

De uitspraak is lager dan de eis van de officier van justitie. Die had drie jaar cel geëist.

Posted in Nieuws

1 Reactie op “Loverboy veroordeeld na slechts 11 jaar….
  1. Eline schreef:

    Begreep uit de papieren dat de aangifte kwijt is geweest… en het daarom zo lang duurde….. onbegrijpelijk. Wat moet het slachtoffer na 11 jaar wel niet gedacht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*