Loverboy praktijken internationaal.

FBI bevrijdt 79 kinderen uit prostitutie

WASHINGTON –  De Amerikaanse politiedienst FBI heeft bij een massale nationale actie een groot aantal kinderprostitutienetwerken opgerold. Daarbij zijn 79 minderjarige meisjes bevrijd en 104 pooiers opgepakt. De leeftijd van de kinderen varieert van 13 jaar tot 12 jaar en in sommige gevallen zelfs 11 jaar. De slachtoffers werden door de pooiers verleid met eten, onderdak en dure spullen als mobiele telefoons. Wanneer de pooiers de kinderen eenmaal in hun macht hadden, werden ze gedwongen te werk gesteld als seksslaaf, vaak onder bedreiging.

Aan de politieactie werkten 2500 agenten mee in 57 Amerikaanse steden.

Posted in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*