Vermiste meisjes mogelijk in handen loverboys

UTRECHT –  De sinds maandag vermiste Ana Rita (14) en Yoriza (15) uit Eindhoven zijn volgens de politie mogelijk in handen gevallen van loverboys. Het is niet de eerste keer dat de meisjes in het ‘foute circuit’ zijn beland.

De twee, die elkaar pas sinds drie weken kennen, verblijven momenteel vermoedelijk in Utrecht. Judith van Dijk, de hevig bezorgde adoptiemoeder van Yoriza, laat weten dat de meisjes aan klasgenoten hebben verteld plannen hadden om naar Utrecht te gaan. Volgens Van Dijk komen de meisjes wel af en toe online op chatprogramma MSN. “De politie heeft naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen twee internetrechercheurs op de zaak gezet, maar het zal nog wel even duren voordat het iets oplevert. Het moet allemaal officieel via MSN”, laat de moeder weten aan Omroep Brabant.

Yoriza  en Ana Rita werden beiden drie weken geleden wegens gedragsproblemen op de Zwengel geplaats, een school voor speciaal onderwijs in Veldhoven. De 14-jarige Ana Rita werd een half jaar geleden al eens aangetroffen bij een loverboy uit Maastricht. Twee maanden geleden belandde Yoriza in het foute circuit. Van Dijk: “Toen hebben we direct ingegrepen en haar mobieltje afgepakt.”

Maandag verdwenen de twee spoorloos, nadat ze een kwartier op school waren geweest.

 

Posted in Nieuws, Vermist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*