OM: Rapper prostitueerde vermiste Jaimy en Lisa

Rapper MF Juice.

De 29-jarige rapper, MF Juice, die afgelopen maandag werd opgepakt naar aanleiding van de vermissing van twee meisjes uit Vleuten en De Meern wordt ervan verdacht het duo te hebben geprostitueerd. Dat meldt het OM vandaag. Ook heeft de Amsterdammer met zeker één van de meisjes ontuchtige handelingen verricht.

De 15-jarige Jaimy en 14-jarige Lisa werden, een week na hun verdwijning, aangetroffen in een Rotterdamse woning. Ze verkeerden toen, volgens de politie, in ‘redelijke gezondheid’. Naar nu blijkt heeft de man de meisjes in de woning ondergebracht en wierf klanten voor hen.

Aan één meisje vergrepen
Als de meisjes ‘aan het werk’ waren,  hield de man de wacht en nam na afloop het geld van de klanten in ontvangst. Daarnaast zou hij zich aan één van de hen hebben vergrepen. Tevens beperkte hij de meisjes in hun contact met de buitenwereld.

Gregory dos S., zoals MF Juice werkelijk heet, is geen onbekende van de politie. Hij zat eerder vast voor een geweldadige beroving. Ook zou hij prostituees hebben beroofd in een seksclub. Voor de verdwijning van Jaimy en Lisa zou hij hebben getwitterd op zoek te zijn naar meisjes voor een fotoshoot.

Tweet ‘Sexy’
Mogelijkerwijs heeft één van hen op de oproep gereageerd. De man noemde één van de meisjes, daags voor hun verdwijning, ‘sexy’ op het sociale medium. Hoe de meisjes, die vrijwillig hun ouderlijke woning verlieten, in het huis in Rotterdam terecht zijn gekomen is nog onduidelijk.

De Amsterdammer wordt nu verdacht van mensenhandel, seksuele uitbuiting en ontucht met, één van, de slachtoffers. De rechtbank in Utrecht heeft vandaag besloten het voorarrest van de man met minstens zestig dagen te verlengen.

Een tweede verdachte, een 29-jarige vrouw uit Den Helder, blijft nog zeker twee weken vastzitten. Zij wordt verdacht van het onttrekken van de meisjes aan het wettelijk gezag en van mensenhandel. (Redactie)

Posted in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*