Loverboys actief op Walcheren (Zeeland)

VLISSINGEN – Op Walcheren zijn momenteel loverboys actief. Het Scheldemondcollege heeft daar onlangs een waarschuwing over uitgegeven. De politie heeft voor zover bekend nog niemand kunnen aanhouden.

De loverboys zouden met name actief zijn in Vlissingen en Oost-Souburg. Nadat ze hun slachtoffers via sociale media hebben benaderd, worden ze vaak seksueel misbruikt. De loverboys die nu actief zijn, zouden dat onder meer doen bij garageboxen.

Tot nu toe zou de politie weinig kunnen doen omdat de betrokken meisjes meestal geen aangifte willen doen. Docenten van het Scheldemondcollege hebben leerlingen recentelijk opgeroepen om hulp te zoeken als ze met een loverboy in aanraking zijn gekomen.

De politie kon vandaag geen nadere informatie verstrekken over de zaak. Het is zodoende niet geheel duidelijk of de mannen die er loverboypraktijken op na houden al zijn opgespoord en of zij kunnen worden vervolgd.

Posted in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*