ROSMALEN THEMA-AVOND LOVERBOYS

Eerste thema-avonden Let’s talk about it:

JONGERENWERK ROSMALEN ORGANISEERT THEMA-AVOND LOVERBOYS

Op donderdag 10 november 2011 organiseert het jongerenwerk in Rosmalen speciaal voor meiden en ouders/verzorgers een thema-avond over Loverboys in jongerencentrum ‘Number One’. Deze thema-avond is de eerste uit een reeks van zes thema-avonden die voortkomen uit het project ‘Let’s Talk About It’. Aanmelden voor deze avond kan via de website www.jcnumberone.tk 

In 2010 organiseerde het jongerenwerk in Rosmalen een thema-avond over Loverboys.  Wegens de grote opkomst en de positieve reacties van ouders/meiden destijds, is besloten deze voorlichtingsavond te herhalen. Via deze thema-avond wil het jongerenwerk Rosmalen, zowel jongeren als ook ouders informeren over het fenomeen Loverboys. Loverboys kunnen immers ook uw dochter vinden op het internet!

De thema-avond wordt verzorgd door Anita de Wit (bekend van de televisiedocumentaire Loverboys – NPS). Anita richtte in 2007 de Stichting Stop Loverboys NU op, toen haar eigen dochter in handen viel van een loverboy. Tegenwoordig komt ze op voor alle meiden/jongens die terecht komen in het Loverboy-circuit. Anita vertelt tijdens de bijeenkomst haar verhaal als moeder, bespreekt daarbij de verschillende vormen van Loverboy praktijken met daarin de nieuwste tactieken die zowel voor jongens als voor meiden gelden en laat ‘een vlinder’ (slachtoffer van loverboys) zelf het woord doen. Een indrukwekkend verhaal waarmee ze ouders en jongeren inzicht geeft over de gevaren van Loverboys-praktijken.

Aanvangstijd: 18:30 tot 20:30 uur.

Posted in Stichting StopLoverboysNU, Voorlichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*