Lotgenoten avonden in Rotterdam, Noord Holland en Utrecht.

Loverboy: een term die de laatste jaren veel in de media en internet te vinden is. Iedereen kan er mee te maken hebben of te maken krijgen. Het is een onwerkelijk gevoel. Jouw prachtige dochter die misschien in handen valt van een loverboy of al is gevallen. Je bent en blijft trots op je dochter wat er ook gebeurd. Echter maak je een vreselijke tijd door.

Het gevoel alleen te staan, iedereen heeft het weleens aan het einde van een week vol spanningen. Je zit er doorheen en voelt je alleen staan in de strijd, de strijd tegen dit soort loverboys. Het afgelopen jaar hebben we voor ouders in Utrecht een lotgenotenavond gegeven in samenwerking met de Rading. Dit jaar starten we ook in samenwerking met jongerenwerk Feijenoord in Rotterdam met een lotgenotenavond. Hier een overzicht van data en mailadressen.

Lotgenotenavond ouders Rotterdam

Elke tweede dinsdag van de maand.
Voor aanmeldingen [email protected]

Lotgenoten avond ouders Noord Holland

Elke derde dinsdag van de maand.
Voor aanmeldingen: [email protected]

Lotgenotenavond ouders Utrecht

Elke laatste dinsdag van de maand.
Voor aanmeldingen [email protected] of [email protected].

Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

Posted in Stichting StopLoverboysNU, Voorlichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*