Pakken wat je pakken kan

‘s-HERTOGENBOSCH – Van gratis winkelen kunnen veel vrouwen alleen maar dromen, maar voor Anita de Wit uit Alphen aan de Rijn werd deze droom werkelijkheid. Ze is één van de 35 winnaars die een minuut gratis mag winkelen in het Kruidvat. De drogisterij houdt deze actie vanwege het 35-jarig bestaan van de keten.

In de afgelopen weken nomineerden mensen een instelling of persoon, door aan te geven waarom juist zij deze prijs verdienen. Aan de actie zitten wel een paar regels verbonden. Zo mogen er geen geneesmiddelen, parfums en elektronische apparaten worden gepakt. Van elk artikel mag maar één exemplaar worden ingeladen.

Vier uur is Anita de Wit onderweg geweest van Alphen aan de Rijn naar Den Bosch, maar dit had ze graag over voor deze bijzondere prijs. “Het is hartverwarmend dat er mensen zijn die hun waardering op deze manier laten blijken. Dat is een extra reden om me met nog meer enthousiasme in te zetten!, zegt Anita.
De winnares zet zich internationaal in voor slachtoffers van loverboys via de stichting stoploverboysNU. Meisjes worden door de stichting opgevangen en Anita geeft voorlichtingen door heel Nederland. Ze is opgegeven door een meisje dat slachtoffer is geworden van een loverboy en door haar is opgevangen.

“Ik wil zoveel mogelijk haarverzorginsproducten voor de meiden pakken. Een minuut lijkt lang, maar is tijdens het gratis winkelen zo voorbij. Ik ben niet voorbij het eerste gangpad gekomen.” Desalniettemin heeft Anita toch bijna twee volle manden bij elkaar gewinkeld. De kassa sloeg na een minuut een bedrag van 181.81 euro aan.

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/september/16/pakken_wat_je_pakken_kan

Posted in Algemeen, Stichting StopLoverboysNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*