Samantha support Stichting Stop Loverboys NU

Beste lezers,

Mijn naam is Samantha, ik ben onlangs 21 jaar geworden en mag vol trots zeggen dat ik uit een groot aantal dames verspreid over België en Nederland ben verkozen tot eindfinalist van Queen Benelux 2010. Op 14
mei mag ik Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in het prachtige Carré te België.

Op dit moment zijn we druk in de weer met appearences die we moeten maken, fotoshoots ter promotie van het spektakel, bijeenkomsten/voorbereidingen en een belangrijk onderdeel voor het winnen van de wedstrijd; 1 of meer sponsors zoeken die een goed doel en dus tegelijkertijd ‘hun’ Queen willen supporten! Dit kan d.m.v. smsjes te verzenden waarvan een deel naar het goede doel gaat of een persoonlijke sponsoring.

Nou ben ik zoals ik al zei een jonge vrouw van 21 en daarnaast heb ik een zusje van 17. Het was voor mij niet moeilijk om een keuze uit de goede doelen te maken want deze stichting ligt mij dicht aan het hart.
Door het kijken naar bijv. de film van Carry Slee; Lover of loser en het lezen van boeken als Mijn leven in de hel van Sarah Forsyth ben ik me er meer bezig bezig gaan houden en ervan op de hoogte gesteld dat er op dit moment ontzettend veel meisjes van o.a. mijn leeftijd en veel jonger in gevangenschap leven en bloot worden gesteld aan deze afschuwelijke realiteit.

Dat er in ons land, een land waar je vrijheid van meningsuiting, meisjes leven die gedwongen worden hun lichaam te verkopen, drugs te gebruiken en illegaal doorverkocht worden in het buitenland alsof ze een stuk
vlees zijn is voor mij buitengewoon vreselijk en als ik met deze samenwerking ook maar één persoon kan helpen haar leven weer op orde te krijgen zal ik daar erg dankbaar voor zijn.

Als u sponsors kent, zelf zou kunnen doneren of ideeën voor inzamelingsacties heeft twijfel dan geen moment om contact op te nemen.

Voor de sms – actie geld;
Vanuit België:
TM QUEEN 02 (vergeet de spatie niet!) naar 6693 /(eenmalig € 1,- per sms)/

Vanuit Nederland :
TM QUEEN 02 (vergeet de spatie niet!) naar 2580 /(eenmalig € 0,90 per
sms)/

Ik sluit mijn ogen niet voor dit probleem en ik ben me ervan bewust dat deze jonge vrouwen iedere dag opstaan en bidden op hulp, dus ik sta voor ze op. Ieder klein beetje helpt, doet u mee?

Samantha Wolff

Posted in Algemeen, Sponsor, Stichting StopLoverboysNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*