Misleid, in nieuwe uitvoering.

NDB Biblion:
Na de benoeming van het fenomeen eind jaren negentig staat het onderwerp loverboys regelmatig in de belangstelling. Hier vertelt een slachtoffer van deze praktijk haar verhaal. Als de 15-jarige Merel in contact komt met de ruim tien jaar oudere Mike, is hij spannend en roept bij haar een gevoel van vrijheid op. Thuis en op school voelt ze zich onbegrepen en de voortdurende ruzies en de straf brengen haar steeds dichter bij Mike, die haar – anders dan haar moeder en stiefvader – het gevoel geeft dat ze belangrijk voor hem is en dat hij van haar houdt. Ze merkt niet dat ze steeds meer onder zijn invloed geraakt en afhankelijk van hem wordt en glijdt steeds verder af, totdat de situatie volledig uit de hand loopt en Mike haar uiteindelijk dwingt tot prostitutie. Een aangrijpend persoonlijk relaas van hoe een meisje ongemerkt verstrikt kan raken in het web van een loverboy. Merel, die zelf op tijd heeft kunnen ontsnappen, schreef haar verhaal vooral om andere meiden en mensen in hun omgeving te waarschuwen. Met dit plezierig leesbare en spannende boek zal ze daarin zeker slagen.

misleid is sinds deze week, in paperback uitgebracht voor de speciale prijs van 8,95
isbn 9789022553343

Posted in Algemeen, Stichting StopLoverboysNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*