De berg van dromen is bedrog.

Wat als je dochter haar droom prins tegenkomt en haar meeneemt op vakantie. Je houd je hart vast want haar vriendje is een Turkse jongen en je hoort de wildste verhalen over Turkse jongens die een Nederlands meisje meenemen naar Turkije. Maar nee, hij lijkt anders ze komen terug van vakantie en alles lijkt in orde, het is een leuke hartelijke jongen. Maar dan begint de ellende..

Je dochter word door hem meegenomen naar Turkije waar ze verlooft met de jongen. Je krijgt foto te zien waar ze op staat met haar schoonfamilie alles lijkt nog leuk, echter woont je dochter nu in de bergen in Turkije contact heb je niet of nauwelijks tot dat hij haar geld begint op te maken. Haar dwingt tot dingen die je niet wilt voor je dochter en haar zelf in het alle ergste geval in de gedwongen prostitutie zet. De lieve jongen van eerst bestaat al lang niet meer. Hij mishandeld je dochter en verkracht haar en ondertussen is hij al weer bezig met zijn volgende prooi die hij naar Turkije wilt halen.

Het lijkt een verhaal zo uit een boek, echter is dit geen verhaaltje het is de keiharde waarheid wat er nu gebeurd in onze maatschappij. Meiden uit Nederland, Belgie

Posted in Stichting StopLoverboysNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*