Ambassadrice Rebecca’s warme hart voor de stichting.

Lieve lezers,

Zoals velen al weten , draag ik een heel warm hart toe aan de stichting stoploverboys.nu .
Deze stichting doet goed werk op tal van gebieden om het steeds groeiende probleem loverboys tegen te gaan , en om het bespreekbaar te maken .
De stichting houd zich o.a. bezig met het opsporen van slachtoffers , opvang en begeleiding van slachtoffers en hun naaste omgeving . Preventie door o.a. workshops en spreekbeurten te geven op scholen en festivals ..Hier is geld , veel geld voor nodig .

Momenteel ben ik druk bezig samen met mijn componist om een nummer speciaal voor de stichting te maken en op te nemen . Alle opbrengsten van die single komen ten goede van de stichting .
Verder zijn we ook druk bezig met het organiseren van een groot benefietconcert die we gepland hebben op 10 juli 2010 .We mogen dan ook echt in onze handen klappen dat Bob’s Party Palace te Uitgeest zijn medewerking verleent om hun locatie ter beschikking te stellen voor het benefietconcert .
Tijdens het benefiet willen we ook een veiling gaan houden met leuke hebbedingetjes van BNers die deze attributen geheel belangeloos hebben aangeboden .

Nu heeft mijn management ook nog een hele leuke geste gedaan ten behoeve van de stichting stoploverboys.nu wat geld voor bedrijven , clubs , verenigingen en uitgaansgelegenheden . Namelijk dat van elke boeking die in de maanden April, Mei en Juni worden vastgezet 50 % ten goede komt van de stichting . En om het voor u als bedrijf , club , vereniging of uitgaansgelegenheid het aantrekkelijk te maken heeft het management besloten dat de set tijden verdubbeld worden met daarnaast de mogelijkheid tot een avondvullend programma tezamen met een DJ die tussen de sets door het publiek zal vermaken met het gewenste genre aan muziek van Nederlandstalig , apr

Posted in Stichting StopLoverboysNU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*