Wij hebben wat bereikt

Afgelopen vrijdag 7 november hebben we onze voorpremière met veel succes beleefd.
Er waren veel genodigden waaronder 2 de kamerlid Mevr Khadija Arib, Henk Werson expertisecentum mensenhandel, Officier van Justitie Bruining Ten Cate, Asja opvang voor slachtoffer, De rode draad, Humanitas, Scharlaken koord, Fiom.

En vele ouders en slachtoffers die we uitgenodigd hebben om aan een paneldiscussie deel te nemen.Hierin werden alle frustraties en problemen waar slachtoffers en ouders tegenaan lopen bespreekbaar gemaakt.  Misschien doordat er nu veel ouders en slachtoffers gehoord zijn gaan de ogen nu eindelijk in de kamer ook eens open.  Wij als stichting hebben een mail binnen gekregen dat er vandaag vooroverleg is geweest voor een Algemeen Overleg mensenhandel dat morgen plaatsvindt in de kamer. Bij dat vooroverleg waren een aantal mensen die vrijdag ook bij onze première aanwezig waren.Er zijn een aantal dingen besproken die vrijdag aan de orde zijn geweest dus dat wordt allemaal meegenomen in het Algemeen Overleg van morgen.

Dus zullen we eindelijk iets gaan bereiken!!!

Posted in Nieuws, Stichting StopLoverboysNU
Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*