Beloond met Vergeet me niet award.

Vrijdag 30 Mei is tijdens de uitzending van Vermist het werk wat StopLoverboysNU doet beloond met de Vergeet-Me-Niet Award.
Deze award wordt jaarlijks door Vermist uitgereikt aan een persoon of instantie die zich inzet voor vermisten. Daarnaast stelde de moeder van een meisje waar Vermist ooit naar gezocht heeft een geldbedrag beschikbaar als aanmoediging om door te gaan.

Het hoofddoel van deze stichting is het loverboyprobleem onder de aandacht te houden. Andere doelen zijn: het helpen van slachtoffers, ouders bijstaan, lotgenootavonden organiseren en voorlichtingen geven. Tijdens deze voorlichtingen vertellen slachtoffers en ouders hun verhaal om zoveel mogelijk meisjes tegen loverboys te behoeden en de publieke aandacht te vergroten.

Posted in Stichting StopLoverboysNU
Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*