Accor ondersteunt Stichting Stop Loverboys

Vanuit haar mvo-beleid gaat Accor de stichting Stop Loverboys ondersteunen; die wil onder andere loverboy-praktijken uitbannen.

Vanuit haar mvo-beleid ondersteunt de Accor Group op internationaal niveau acht verschillende maatschappelijke gebieden rondom mens en milieu. Één van die onderdelen is de bescherming van het kind; zodoende draagt de hotelketen dan ook haar (financiële) steentje in Nederland bij aan Stop Loverboys van Anita de Wit.

Professionalisering

“We willen ze graag helpen bij de professionalisering van hun organisatie”, aldus Marja van der Stelt, marketing communicatiemanager van Accor. “Het is een goede stichting, maar ze hebben niet alle middelen tot hun beschikking. En omdat we als Accor midden in de maatschappij staan, hebben we vanuit ons mvo-beleid ervoor gekozen met hen een samenwerking aan te gaan.”

Handvatten

De stichting zal het personeel van hotelketens handvatten gaan geven om loverboy-praktijken tegen te gaan. Anita de Wit: “Het blijkt lastig om grip te krijgen op loverboys”, vertelt De Wit. “Hotels hebben te maken met privacyregels. De anonimiteit maakt dat hotelkamers veelgebruikte locaties zijn om loverboys hun activiteiten te laten ontplooien.”

Lees het persbericht

Posted in Stichting StopLoverboysNU
Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*